dijous, 29 de setembre del 2011

Fins l'any que vé!

Benvolguts,


S'ha acabat la temporada dels Sopars amb Estrelles i aquest blog ha estat poc actiu. Disculpeu.

Per a l'any que vé intentarem que tots els ponents ens envíin un resum amb fotografies o links d'interès sobre cada tema i així aconseguirem donar-vos informació de primera.

El resum de l'estiu 2011 ha estat molt positiu en quan a la satisfacció que han manifestat les persones que han assistit a l'activitat de l'Observatori Fabra.

Hem tingut el privilegi de comptar amb ponents que ens han parlat de química, d'extraterrestres, de com es va iniciar la nostra galàxia, de com es van formar els elements químics, del creixement exponencial de l'espècie i la despesa exponencial de recursos... Bé,
només m'agradaria tenir prou memòria per haver acumulat en el meu cervell tanta informació valuosa.

Per mi el més important, però, no és acumular ciència si no estar oberts a noves línies de coneixement que no sabíem ni que existíen i que ens despertin la curiositat per aprofundir en aquells temes que més ens han agradat.

Mai hagués pensat que una xerrada sobre superconductors em deixaria bocabadada i que un químic m'explicaria com fer millor la melmelada de mores.

Si a això li afegiu la millor vista de Barcelona, envoltada de natura, davant d'un edifici modernista i una suau música que t'acompanya des que arribes... no és d'estranyar que en els portals d'internet hagin posat un 10 a l'apartat "ambient".